10 неща, които обичам в теб

Е, не винаги е лесно да сме оригинални на Св. Валентин, но това да изкажеш истинските си чувства никога не излиза от мода! Представям ви една идея, която съчетава забавното и искреното в едно. Нали, всички обичаме да търкаме билетчета и да видим какво има под сивото полете?! Напишите 10 неща, които обичате в партньора си, но по един по мистериозен и вълнуващ начин.

Всичко, от което имате нужда:
  Лист с дизайна
  Веро
  Четка да рисуване
  Сребърна металическа акрилна боя
  Ножица
  Тиксо


10 неща, който обичам в теб1. Първото нещо, което ще ви е нужно е лист на, който да пише „10 неща, които обичам в теб“ и десет сърчица(или каквато формичка си изберете). Можете да го направите на Word Office, Photoshop или на ръка.

10 неща, които обичам в теб2. Във всяко едно сърчице, напишете едно нещо, което обичате в любимия човек. След това покрийте сърчицето с тиксо. Да изрежа тиксото във формичка, може би беше най-трудната част за мен.

10 неща, които обичам в теб3. Смесете на отделен лист или чинийка 2 части от металическата акрилна боя и една част от верото. (Знам, че на листа на снимката пише diyyy.dinstudio.com, но не се притеснявайте не съм крала! това просто е първата версия на блога ми)

10 неща, които обичам в теб4. Покрийте всичките сърчица със сместа, ползвайки четка за рисуване. Вероятно ще се нуждаете от 2-3 слоя, като изчаквате между всеки слой.

10 неща, които обичам в теб5. Изчакайто да изсъхнат и сте готови! За да е по-здраво, го залепете към цветен картон.

Всеки път когато половинката ви има нужда от вас, просто ще изтърква едно от сърчицата с помощта на монетка.


 

One comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *