Мраморен ефект маникюр

Мраморът стана доста популярен и се установи като десен както в дома така и в елементи от модата. Като част от минималистичната тенденция е страхотен избор, с който не можете да сгрешите. В този блог пост ви представям как да имитирате този ефект и в маникюра си.

Всичко, от което се нуждаете:
> Инструменти за поддръжка
> База и топ лак
> Бял лак
> Черен лак
> Сребърен или сив лак
> Тоалетна вода
> Купичка


1. Започнете с обичайната поддръжка на вашите нокти. Оформете, изпилете и всичко което ви доставя удоволствие. Не забравяйте и базата, която предпазва натуралнта ни плочка.

2. След това нанесете бял лак. Те по принцип са по бледи и не толкова наситени, за това най-вероятно ще се нуждаете от два слоя.

3. Сложете малко вода в купичката. И капнете няколко капки от черния лак.

4. Близо до черния лак капнете и малко от сребърния или сивия ви лак.

5. Напръскайте с тоалетната вода така че самият лак да се раздели и да се получат черни и сиви ивички преливащи се едни в други. За съжаление нямам много добра снимка.

6. Потопете пръста си с плочката на долу и извадете.

7. почистете отстрани с клечка за зъби или четка напоена с лакочистител. Тъй като тоалетната вода е леко мазна и съответно водата става мазна , не би трябвало да имате проблем при тази стъпка.

8. Можете да повторите за всички нокти или да лакирате в цвят по избор. Тъй като зимата идва може да се придържате към по неутралните тонове.

9. И за да се задържи всичко по-дълго, завършете с топ лак. И сте готови!



Не забравяйте да споделите с мен вашите творения и в IG с #yhour
и FB страницата ми!


 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *