Декорация Фламинго

В духа на екзотиката и лятото ви представям декорация с розово фламинго. Идеята включва т.н „string art“, но малко промених самия метод.

Всичко, от което се нуждаете:
> Картон
> Шаблон на фламинго
> Боя
> Конец за бродиране
> Топлийка, лепило, ножица


1. Започнете като намерите подходящ картон и разпечатате фламинго шаблона. Аз намерих доста добър вариант в интернет. Можете да изтеглите PDF файла от ТУК, или да потърсите свой.

2. Поставете шаблона върху картонът и с топлийката или кабарче започнете да пробивате върху всички главни точки. По този начин ще се отбележат и на картонът.

3. След това боядисайте картонът. Не се притеснявайте точките все още ще са видими и след боядисването. Аз използвах златна боя, но вие можете да изберете ментово, жълто, синьо ….

4. Започнете да слагате малко лепило върху всяка дупка и да залепяте конеца. По този ще постигнете този геометричен ефект. Можете да използвате бяло лепило (C200), течен силикон или моментно лепило. За конеца аз използвах конец за бродиране, защото са по-плътни.

5. Първо направете очертанията. И помнете винаги да опъвате конеца при лепенето.
Бърз съвет –-> За да залепва по добре конеца и да не полепне лепило по пръстите ви, използвайте топлийката. Така по-лесно ще ръководите конеца и ще го застопорявате на мястото му.

6. Като приключите с очертанията преминете и към вътрешността. Използвайте триъгълници или многоъгълници.  Изчакайте всичко да изсъхне добре и сте готови!



Не забравяйте да споделите с мен вашите творения и в IG с #yhour
и FB страницата ми!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *