6 тоалета с geek тениска

Винаги съм смятала тениските като свеж завършех на всеки тоалет. Дънки и готина тениска е просто класика и приляга на всеки. В днешния пост ще ви представя няколко идеи как да съчетаете в тоалет не до толкова традиционна тениска, а именно geek/nerd такава.
От няколко месеца насам в България се предлага първата по рода си абонаментна кутия, която е свързана имено с geek културата. Ентусиазирано си взех първото издание на COOLтия (месец декември) и в кутията ме очакваше супер готина тениска с надпис: Smart is the new sexy . До колкото знам в следващите издания на кутията отново имаше тениски така че, ако сте заинтересовани можете да проверите тяхната FB страница.
Повечето от geek тениските са по-широки и безформени. За да приляга по-добре на фигурата ми, набрах тениската отпред и леко в страни и я завързах с ластиче (все едно правите рошав кок на косата си). Така тя вече не ми беше широка и в същото време беше леко тип crop top, което си е тенденция безспорно.


Rocky soul.  Първият тоалет, които ще ви представя е с рок нотка в него. Заложих на добре познатата карирана риза в червено, синьо и зелено (цветът на тениската) с навити ръкави. Избрах тъмно сини mom`s jeans с висока талия и прави крачоли, които навих над глезена. И разбира се добавих маратонки като обувки. Смятам, че  такива тип convers или vans са доста подходящи. За да завърша тоалета, сложих семпъл черен чокър на врата си. Не си падам много по този тренд, но пасваше идеално за случая. За чанта избрах тази тъмно синя DIY чанта с реснички. Допълва идеално непретенциозния, свободен стил. Можете да разберете как сами да си я направите като кликнете ТУК.  Също така идеално ще пасне с темата и чанта направена от грамофонни плочи – ТУК.


Summer Seeker. Реших да ви покажа и няколко варианта с  тази Lego блузка, която имам. Тя е сива, което е добре, защото се връзва с доста неща. В този вариант я съчетах с къс светъл гащеризон с разнищени ръбове. Аз лично обожавам гащеризоните. Имам и по-официални и по-ежедневни. А дънковите – бяха страшен хит миналата година и продължават в същия темп. Навих ръкавите на блузката (които и без това съм отрязала до дължина 3/4) и пуснах едната презрамка, за да може Lego Викинга ми да се вижда. Като аксесоар добавих плетена шапка с периферия и син кант. А за обувки избрах бели маратонки.


Leather jacket, skinny jeans. Тази визия всъщност е доста проста и ежедневна. Ако тениската ви е по-широка, добър избор са тесните дънки или клин. Във все още хладното време черно кожено яке е универсално допълнение. А geek тениската ще внесе разнообразие и свежест в иначе простия тоалет. Черни маратонки са страхотно ежедневно допълнение. Ако пък си падате по-високи обувки – чисто черни боти също биха стояли добре. И за вече греещото слънце, или просто като завършек, избрах слънчеви очила с цветни стъкла и черни рамки.


Cutie. Нямаше как да не включа и пола. Избрах да е тип skater skirt с висока талия. Много младежко, готино и … сладко. Напоследък ми харесва да се заигравам с материите на дрехите и да правя различни, нетипични комбинации. Съветвам ви и вие да експериментирате. Разбира се, можете да заложите на черното, но аз избрах тъмно червеното. Също така тази пола и плътна и е подходяща дори и за по-студено време. Навих ръкавите на блузката отново и я подпъхнах в полата. Няма да сбъркате, ако заложите на подчертана талия. И най-накрая ботушки и високи чорапи ще допълнят цялостната момичешка визия.


Formal not Formal. От опит знам, че има сутрини, в които всяко момиче се събужда и ѝ се иска да изглежда по-формално; или пък и се налага. Сакото е страхотна дреха! Винаги можеш да го направиш по-делово или по-ежедневно. Точно това ви показвам и с този тоалет. Тесен панталон, или пък тъмни изчистени дънки. Боти или по-отворени високи обувки. Сако със хубава женствена кройка и готина тениска. Страшно свежо! Много удобно и практично. Показвате характер и стил.


Miss I brake the rules. Хубаво е понякога да разчупваме установени норми и правила. Личния стил е много важен и не бива да променяме себе си заради тенденциите. Най-добрия вариант е да ги напаснем по нашия вкус. Важното е да го правим с увереност. Един водещ тренд (особено в Instagram), са тесните прилепнали рокли и поли, независимо от фигурата. Аз съм тип пясъчен часовник и винаги гледам да акцентирам талията си и да комплиментирам ханша. За целта когато нося прилепнали дрехи, избирам такива с висока талия. Точно такава е и тази сива пола до над коляното. Казват, че сивото показва безхарактерност. Но всъщност е важно как го носите! Винаги с увереност! Каквито и комбинации да изберете най-важното е да се чувствате добре с тях и те да ви представят в най-добрата ви светлина!


 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *