Лютив спрей

Лято е, топло е и вече се стъмва късно, което ни предразполага и към по-късно излизане.  Но всички момичета сме наясно какво означава това – по-късно прибиране,  следователно и повече опасност. В такива ситуации ВИНАГИ молете някого да ви изпрати, дори и да не е момче, две момичета са по-силни от едно. Но ако се получи така че трябва да се прибирате сами, предпочитайте главните улици. Дори и да не се забърквате в неприятности, никога не можете да гарантирате какви са намеренията на отсрещния човек. И за още по-голяма сигурност съм ви приготвила една идея, която можете да си направите у дома, без да се налага да купувате нищо.

Всичко от което се нуждаете:
> 1 с.л. черен пипер
> 1 с.л. червен пипер
> 3 с.л. лимонов сок
> 2 с.л. вода
> 1 с.л. олио
> Шишенце с пулверизатор


pepper spray1. Смесете всички съставки без олиото. Количеството на течните продукти може да варира в зависимост това, колко ви е голямо шишенцето.

pepper spray2. Прецедете течността.

pepper spray3. Добавете олиото.

pepper spray4. Присипете в шишенцето, затворете и разбийте.

pepper spray5. Можете да го украсите. Аз използвах самозалепяща се хартия.

pepper spray6. Аз избрах черен фон с надпис „You never know how strong you are„. Внимавайте! Ако и вие ще правите надпис – когато очертавате буквичките върху гърба на цветната самозалепяща хартия, трябва да бъдат огледални. Не правете моята грешка!


pepper spray


 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *