Warcraft капан за сънища

Филмът е вече тук!!! И заслужава да се гледа дори и да не сте фенове на историята! Ако смятате, че трябва да го отбележите подобаващо (и креативно) аз имам решението! Тази идея е идеална, ако сте фенове и желаете по някакъв начин да внесете това в стаята си или пък да направите подарък за приятел. Капанът за сънища винаги е добър подарък!

Всичко, от което се нуждаете:
> Глина
> Телена/дървена/пластмасова окръжност
> Акрилна или темперна боя
> Цветна прежда
> Големи мъниста и декоративни пера
> Четка за рисуване и молив


Warcraft deamcatcher1. Вземете парче глина и го разточете равномерно.
Warcraft deamcatcher2. Изрежете от него кръг, като съобразите размера му с този на телената окръжност. С помощта на молив, направете дупки във формата на осмоъгълник. Оставете да изсъхне или печете във фурната, в зависимост от вида на глината ви.

Warcraft deamcatcher3. След като е изсъхнала очертайте знака на избраната от вас фракция. Можете да използвате за мотив и символа на Hearthstone. Използвайте акрилна или темперна боя, за да оцветите. Ако използвате дървена окръжност можете да боядисате и нея.

Warcraft deamcatcher4. Вържете цветната прежда/връзка за телената окръжност и започнете да промушвате през дупките на глинената плочка като прекарвате и през окръжността. Всеки път когато връзката минава през окръжността, връзвайте възел за по-добър резултат. Накрая стегнете и завържете добре.

Warcraft deamcatcher5. Вържете и няколко допълните връзки и ги декорирайте с пера и мъниста. Добавете и връзка, с която да закачите вашия капан за сънища на стената. За по-естетичен завършек, съчетайте цветовете. И сте готови!
Бърз съвет –> За да завържете перцата за преждата, пробийте с пергел дръжка на перото и му сложете малка халкичка, а на нея  завържете връзката.


Warcraft deamcatcher Warcraft deamcatcher Warcraft deamcatcher


Не забравяйте да споделите с мен вашите творение в Инстаграм с #yhour


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *